O blogu

GENT REBEL

Nastao na osnovi ličnog razmišljanja o modnoj estetici i etičkim normama, kao i potreba/želja da svoju strast prema modi, krojevima, materijalima, fotografiji, bojama, ljudima i predmetima, ispoljim u datom trenutku putem internet medija. Suština moje priče o pomenutom ogleda se u vidu informativnog, interesantnog i korisnog za modernog i tradicionalnog muškarca. Moderno, nonšalantno i tradicionalno su tri prideva koja opisuju moj pogled na svet mode i oko.

Vodiću vas kroz svet modnih krojeva, ulazićemo u fabričke pogone da vidimo gde nastaju najfiniji materijali za šivenje, upoznaćete najbolje napolitanske krojače, setićemo se zaboravljenih brendova i distributivnih lanaca sa prostora stare Jugoslavije, poput Centrotekstila, Koštane, Mode, Kluza, Beka…putovaćemo od Istoka ka Zapadu i nazad, sa malo većom zadrškom u Evropi i Srbiji. Kroz seriju intervijua, imaće te priliku da upouznate naše umetnike, dizajnere i zanatlije, kao i njihove životne priče.

Bez kompromisa i uticaja sa strane, sve artikle koje lično budem potpisao biće isključivo rezultat mojih interesovanja i afiniteta.

Svako vaše pitanje, sugestija ili komentar su prihvatljivi.

thegentrebel (@) gmail.com

Goran Perišić